:(

Ad Blocker a fost detectat
Pentru a putea viziona filme online va rugam sa dezactivati adblock si pe urma sa apasati butonul refresh.

Cars 3 – Masini 3 2017 Online Subtitrat in Romana HD

Va multumesc ca ati ales F-HD: Filme Noi 2017 Online Subtitrate in Romana!
1248

Filmul Cars 3 – Masini 3 2017 Online Subtitrat Gratis continuua cu legendarul Lightning McQueen care este eclipsat de o nouă generație de masini rapide,si este brusc dat la o parte de la sportul pe care îl iubește. Pentru a reveni în joc, va avea nevoie de ajutorul unui tehnician de curse tânăr, cu un plan propriu de a câștiga, inspirat din târgul Fabulous Hudson Hornet și câteva răsturnări neașteptate.

Va Multumesc pentru comentariile, parerile si aprecierile voastre si ma bucur ca vizionati F-HD.NET

Alpha

2 months

Cand apare in versiunea HD?

Heyo

2 months

Nu imi Place.E tot schimbat Fulger nici macar nu face cursa finala…Si Mater de abea apare in Film.
Si toata povestea e schimbata Probabil in urmatorul “Masini 4” nici macar fulger o sa fie Personajul Principal.Pentru acest “Film” (Desen Animat) ii Dau nota 6.5

Adrian

2 months

Un final diferit si chiar neasteptat. De obicei in filmele de genul cel care la inceput a pierdut tot are la sfarsit o revelatie si boooom, zboara printre toti si castiga, dar nu si in acest film ! Ceva foarte diferit si chiar m-a lasat foarte placut surprins. Foarte bun film !

dorian

2 weeks

da a fost foarte bun filmul acesta dar in urmatorul chiar as aprecia daca ar concura si fulger mqueen in cursa finala si sa castige el de data asta iar pe locul 2 ,,antrenoarea. ,,

Dorian

2 weeks

iar in cars 4 as vrea sa ramana culoarea albastra la masina mqueen ….in reat este un film foarte TARE. ASTEPT SA SE LANSEZE MAI REPEDE,, CARS 4,, SUNT CURIOS CE O SA SE MAI INTAMPLE IN CONTINUARE.

Recomand Filmul Zilei

css.php