:(

Ad Blocker a fost detectat
Pentru a putea viziona filme online va rugam sa dezactivati adblock si pe urma sa apasati butonul refresh.

Razboiul Stelelor 5 (1980) Film Online Subtitrat In Romana

Va multumesc ca ati ales F-HD: Filme Noi 2017 Online Subtitrate in Romana!
9188

The Empire Strikes Back (de asemenea, cunoscut sub numele de Războiul stelelor-Episodul V: Imperiul contraatacă) este un film epic 1980 american regizat de Irvin Kershner. Leigh Brackett și Lawrence Kasdan au scris scenariul, cu George Lucas care scris povestea filmului și servind ca producător executiv. A doua versiune în franciza Star Wars, a fost produsa de Gary Kurtz pentru Lucasfilm Ltd. si are ca staruri pe Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, David Prowse, Kenny Baker, Peter Mayhew și Frank Oz.
Trei ani de la distrugerea Death Star, Alianța Rebelilor a fost condusa de la fosta baza pe Yavin IV de către Imperiul Galactic. Prințesa Leia conduce un contingent, inclusiv Han Solo și Luke Skywalker într-o nouă bază de pe planeta Hoth de gheață. The Imperial Fleet, condusa de Darth Vader, continuă să vâneze pentru noua baza a rebelilor prin expedierea droizilor sonda în întreaga galaxie.

Va Multumesc pentru comentariile, parerile si aprecierile voastre si ma bucur ca vizionati F-HD.NET

ValiTipel

10 months

D-le ADMINISTRATOR ,
AM urmatoarea dorinta : puneti si celelalte parti 1-2-3-4- -6- si daca se poate si 7 din acest film minunat RAZBOIUL STELELOR… ESTE FILMUL CU CARE AM CRESCUT FOARTE MULTI CARE ACCESAM ACEST SITE FOARTE BUN DE FILME….VA MULTUMESC SI ASTEPT SA – MI PETREC O ZI INTREAGA AICI SA VIZIONEZ INTREACA COLECTIE A ACESTUI FILM…….Cu un deosebit respect, ValiTipel…

vasyle

6 months

super . va rog sa le puneti si pe celelalte

Recomand Filmul Zilei

css.php