:(

Ad Blocker a fost detectat
Pentru a putea viziona filme online va rugam sa dezactivati adblock si pe urma sa apasati butonul refresh.

The Shack 2017 Film Online Subtitrat in Romana

Va multumesc ca ati ales F-HD: Filme Noi 2017 Online Subtitrate in Romana!
932

The Shack 2017 Film Online Subtitrat in Romana este o frumoasa si emotionanta drama regizata de catre Stuart Hazeldine, in care Missy, cea mai tanara fiica a lui Mackenzie Allen Phillips, dispare fara urma dupa o iesire la tabara a familiei. Dupa lungi cautari, in care ea ar fi presupusa rapita sau chiar moarta, Mack primeste o scrisoare ce crede ca este de la Dumnezeu, cerându-i să se întoarcă la The Shack, acolo unde Missy ar fi fost ucisă. După ce o contemplă, acesta își părăsește casa pentru a merge la The Shack pentru prima dată de la răpirea lui Missy, sa aiba intalnirea care îi va schimba viața pentru totdeauna. Vizionare placuta a filmului The Shack 2017 Film Online Subtitrat in Romana.

Va Multumesc pentru comentariile, parerile si aprecierile voastre si ma bucur ca vizionati F-HD.NET

Chrisa

7 months

O lectie de viata pentru cei care nu mai au credinta, urmare pierderii unei persoane dragi si nu numai.Un film de familie bun.

eugen

7 months

eu zic caci nu numai petru cei care au pierdut ci si pentru cei care nu mai au dragostea in dumnezeu si fiul sau si sa nu mai judece si sa kase sa judece cei care au dreptu de a judeca si sa uite de trecut si sa iubeasca si sa mearga mai departe

Nicolae

6 months

M-a impresionat profund filmul, minunat, incomparabil de bun comparativ cu ceea ce am vazut in ultimii…multi ani. Va multumesc.

iuliaa

6 months

un film superb…

Gabriel

5 months

Filmul acesta a meritat din plin fiecare lacrimă pentru că spune povestea noastră.Totul depinde de noi , noi alegem daca sa fim fericiti sau triști, jos sau sus , noi ne organizăm sentimentele , sincer totul are sens daca esti cu adevarat aproape de Dumnezeu

alina nanu

4 months

super merita vazut 10++++

Recomand Filmul Zilei

css.php